Waar kom ik vandaan

Vanuit de MBO Theaterschool, waar ik de opleiding tot artiest heb gevolgd, ben ik doorgestroomd naar de opleiding Docent Theater aan ArtEZ, de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Na deze studie ben ik gelijk als freelance theaterdocent het werkveld aan de slag gegaan.
Ik heb aan uiteenlopende doelgroepen les gegeven en leerde al snel dat vrijwel iedere lesdag anders loopt dan verwacht. Daardoor ben ik gewend flexibel te zijn maar zorg ik er tegelijkertijd voor dat ik in contact blijf met de groep. Ik weet als geen ander hoe ik een groep in beweging kan brengen.

Wat bied ik

De ervaring die ik als theaterdocent heb opgedaan, neem ik mee in mijn werk als presentatrice. Het is belangrijk om de gast die naast mij op het podium of voor de camera staat een ontspannen en vertrouwd gevoel te geven door oprecht contact te maken. Je veilig voelen zorgt ervoor dat de meest bijzondere verhalen naar boven komen. Ik verdiep mij goed in de inhoud en ben niet bang om mijn speakernotes naast mij neer te leggen.
Met mijn frisse en positieve uitstraling zorg ik ervoor dat het verhaal zo krachtig mogelijk overkomt, zowel op beeld als op het podium. Ik ben goed in improviseren en denk graag mee om een programma zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Wat wil ik nog meer doen

In de komende jaren wil ik blijven doorgroeien als presentatrice en zakelijk leider. Vanuit de opgebouwde ervaring wil ik doorstromen naar adviserende functies op het gebied van onderwijs, kunst- en cultuur, ondernemer- en leiderschap. Ik wil draagvlak creëren voor de  toekomstige collega’s die met hun eigen ideeën, inspiratie en vol lef het stokje overnemen. 

 

 

Benieuwd naar mijn CV? Downloaden kan hier

Milou 22

Een idee voorleggen? Ik denk graag mee!