Ik ben dagvoorzitter,
moderator, begeleider
en zakelijk leider

Dagvoorzitter,
moderator

Ik zorg dat mijn gast zich veilig voelt op het podium. Hierdoor komen de meest bijzondere verhalen naar boven. Ik verdiep mij goed in de inhoud en ben niet bang om mijn speakernotes naast mij neer te leggen. Met mijn frisse en positieve uitstraling zorg ik ervoor dat het verhaal zo goed en krachtig mogelijk overkomt. Ik ben goed in improviseren en denk graag mee om een programma zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Begeleider
jong professionals

Als begeleider van jonge professionals vind ik het belangrijk om open te staan voor het verhaal van de ander, zonder oordeel. Ik creëer een veilige sfeer door niet alleen vragen te stellen maar juist een dialoog aan te gaan. Hierdoor leren we beiden. Ik ben o.a.begeleider bij De Metselarij, een leernetwerk voor zakelijk leiders/ creatief producenten in de kunsten en bij VLAM 21, een samenwerkingsverband tussen vijftien literaire organisaties.

Foto: Bart Grietens

Zakelijk leider
RAAF muziektheater

RAAF is een theatergezelschap in Rotterdam dat mythisch muziektheater maakt. Verhalen en mythes vanuit de hele wereld worden gebruikt als inspiratiebron. Als zakelijk leider vertegenwoordig ik RAAF in Rotterdam en daarbuiten, schrijf toekomstplannen, subsidieaanvragen en ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken.

www.raafmuziektheater.nl

Extra

Amsterdam Aardgasvrij

Video door Moving Creations
Opdrachtgever Branding a better world

Dag van de Jonge Jury 2019

Duopresentatie met Oscar Kocken
Opdrachtgever Passionate Bulkboek

Keti Koti

Video door Tenny Tenzer
Opdrachtgever RTV Rijnmond

Op hoeveel vingers je een verhaal kunt vertellen

Opdrachtgever Gemeente Rotterdam, Koers VO, Fokor, Art Direction en Animatie Lucas de Peinder, Tekst Jeroen Naaktgeboren, Geluid Bjorn Plooster, Onder regie van Perron14